Maturantske obleke 2016

Maturantske obleke 2016

Morska deklica stil maturantskih oblek:

Veljajo za ene najbolj seksi maturantskih oblek, saj poudarijo vse ženske obline. Zadnjica in boki so najbolj poudarjeni in prav tako tudi linija telesa. Maturantske obleke morske deklice so oprijete po vsem telesu, čisto pri robu obleke pa gredo na široko, tako , da zgledajo kot rep morske deklice. Te obleke so primerne za dekleta z postavami peščene ure, trikotnika in narobe obrnjenega trikotnika. Morska deklica stil obleke so narejene za vitke postave, saj se vidi vsaka nepravilnost telesa. V teh maturantskih oblekah je težje hoditi in plesati, saj so zelo ozke in narejene čisto ob telesu.

A linija Maturantske obleke:

Je verjetno najbolj znana linija maturantskih oblek 2016. Obleka za maturo je odzgoraj oprijeta vse do pasu, od pasu dalje pa se obleka razširi v črko A. Maturantske obleke A linije se podajo skoraj vsakemu dekletu ne glede na tip postave. Najbolj pa so primerne za ženske z močnejšimi nogami. Maturantske obleke A linije lepo skrijejo odvečne dele telesa. Najbolje je, da so narejen na korzet,  saj vas takšna obleka še dodatno stanjša v pasu. Maturantske obleke A linije, obstajajo v vseh velikostih in barvah. Letošnji hit pa so še vedno čipka in svetleči kristalčki. Obleke A linije pa so tudi zvesti spremljevalec na rdečih preprogah in prireditvah.

Princeska stil maturantske obleke:

So najbolj zaželeni stil maturantskih oblek. Oprijete so v zgornjem delu vse do pasu, nato pa gredo zelo na široko ven. Te obleke dajejo vtis čarobnosti in vsaka ženska se v takšni obleki počuti kot prava princeska. Te vrste maturantskih oblek so primerne za močnejše in celo vitkejše postave. Obleka lepo skrije noge in poudari zgornji del telesa, predvsem pa privzdigne prsi. Pri tej obleki bomo morali uporabiti krinolino, da se bomo lažje gibali. Od krinoline pa je odvisno kako široko obleko želite imeti. Širše bo krinolino širši bo spodnji del obleke. Letos pa izžarevajo princeska obleke z dodatki čipke in kristalov za še bolj čaroben videz.

2 delne maturantske obleke:

O lanski hit ameriških maturantskih plesov. Obleka je sestavljena iz zgornjega dela, ki je po navadi samo do prsi in iz spodnjega dela, ki pa je krilo. Krilo oz. obleka je lahko oprijeta ali pa zelo široka. Te maturantske obleke pa pristajajo samo dekletom z ravnim trebuhom. Poudarijo linijo telesa predvsem pa trebuh, saj je obleka sestavljena iz 2 delov.

Koktail obleke:

So maturantske obleke, ki so primerne za vitke postave. Predvsem pa se pojavljajo v kratkih in oprijetih modelih. Te vrste oblek so zelo ozke ob telesu in poudarijo obliko figure. Koktail obleke pa so zelo zaželene v Ameriki.

Maturantski ples je eden verjetno najpomembnejših dogodkov  vseh srednješolskih deklet. Maturantski ples ponazarja zaključek srednje šole in neko odraščanje, zrelost. Najpomembnejša odločitev vsake ženske pa je kakšno maturantsko obleko 2016 bo nosila na ples. Priprave na izbiro so lahko zelo naporne in dolgotrajne. Trajajo pa lahko več mesecev. Za starše je maturantska obleka lahko kar velik denarni zalogaj. Maturantski ples v obleki pa je verjetno najbolj znan in razširjen v Ameriki. Poznamo veliko različnih stilov in barv maturantskih oblek, pomembno pa je, da veste kateri stil obleke vam pristaja, glede na vaš tip postave.

Več info na Maturantske obleke GOGA