Najboljši Portali za Brezplačne Spletne Strani

Najboljši Portali za Brezplačne Spletne Strani

Primerjava portalov za brezplačne spletne strani je pomembna, če iščete najboljšo platformo za izgradnjo vaše spletne prisotnosti. Med najbolj priljubljenimi brezplačnimi portali za izdelavo spletnih strani so Wix.com, WordPress.com, Weebly.com in Website.com. S temi platformami lahko enostavno ustvarite privlačne in funkcionalne spletne strani brez potrebe po kodiranju ali tehničnih veščinah.

Primerjava portalov za brezplačne strani

Ključni povzetki:

 • Med najbolj priljubljenimi brezplačnimi portali za izdelavo spletnih strani so Wix.com, WordPress.com, Weebly.com in Website.com.
 • Vsaka platforma ima svoje prednosti in slabosti, zato je pomembno upoštevati vaše potrebe in cilje.
 • Wix.com se ponaša z enostavnim urejevalnikom in privlačnimi predlogami.
 • WordPress.com ponuja širok izbor vtičnikov in prilagodljivosti pri oblikovanju.
 • Weebly.com je znan po svoji enostavnosti uporabe in čistem dizajnu.
 • Website.com je profesionalna platforma z veliko funkcionalnostmi primernimi za podjetja.

Primerjava funkcij portalov

Pri primerjavi funkcij portalov za brezplačne spletne strani je pomembno upoštevati različne vidike, kot so enostavnost uporabe, oblikovanje, prilagodljivost, zmogljivosti in dodatne funkcije.

Wix.com je znan po svojih prilagodljivih predlogah in intuitivnem urejevalniku, medtem ko WordPress.com ponuja širok izbor vtičnikov in tem za prilagajanje videza vaše spletne strani.

Weebly.com je znan po svoji enostavnosti in čistemu dizajnu, Website.com pa se osredotoča na profesionalne funkcionalnosti za podjetja.

Portal Enostavnost uporabe Oblikovanje Prilagodljivost Zmogljivosti Dodatne funkcije
Wix.com Visoka Visoka Visoka Srednja Razširitve, integracije
WordPress.com Srednja Visoka Visoka Visoka Vtičniki, teme
Weebly.com Visoka Visoka Povprečna Povprečna Obrazci, optimizacija
Website.com Visoka Visoka Visoka Visoka Analitika, e-trgovina

Pri primerjavi funkcij portalov za brezplačne spletne strani je pomembno upoštevati vaše potrebe, preference za oblikovanje in pričakovane zmogljivosti ter dodatne funkcionalnosti.

Wix.com

Wix.com je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo brezplačnih spletnih strani. Ponuja širok izbor privlačnih predlog, ki jih je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe. Njihov urejevalnik je enostaven za uporabo in vključuje uporabne funkcije, kot so povleci in spusti, predogled v živo ter enostavno dodajanje slik, besedila in drugih elementov na vašo spletno stran.

Wix.com ima tudi integrirane možnosti optimizacije za iskalnike ter analitiko, ki vam pomagajo pri spremljanju uspešnosti vaše spletne strani.

ocene brezplačnih portalov

WordPress.com

WordPress.com je še en priljubljen portal za izdelavo brezplačnih spletnih strani. Ta platforma je znana po svoji prilagodljivosti in velikem izboru brezplačnih in plačljivih tem, ki vam omogočajo, da prilagodite videz vaše spletne strani. WordPress.com vključuje tudi veliko vtičnikov, ki omogočajo dodajanje dodatnih funkcij in prilagoditev vaše spletne strani. Za uporabo WordPress.com je potrebno malo več tehničnega znanja v primerjavi z drugimi platformami, vendar je še vedno relativno enostavno za uporabo, zlasti za tiste, ki so že seznanjeni s WordPressom.

Primerjava funkcij WordPress.com

Pri primerjavi funkcij portalov za brezplačne spletne strani je pomembno upoštevati različne vidike, kot so:

 • Enostavnost uporabe: WordPress.com ponuja intuitiven urejevalnik in uporabniku prijazen vmesnik, ki omogoča enostavno urejanje in dodajanje vsebine.
 • Oblikovanje: S številnimi brezplačnimi in plačljivimi temami ter preprostim urejanjem CSS-ja lahko prilagodite videz svoje spletne strani.
 • Prilagodljivost: Z vtičniki vam WordPress.com omogoča dodajanje različnih funkcionalnosti in prilagoditev glede na vaše potrebe.
 • Zmogljivosti: Obsežno WordPress skupnost omogoča stalno razvijanje in izboljševanje platforme, kar zagotavlja stabilnost in zmogljivost.
 • Dodatne funkcije: WordPress.com ponuja širok nabor orodij za analitiko, optimizacijo za iskalnike ter možnosti za integracijo e-trgovine.

ocene brezplačnih portalov

Primerjava prednosti in slabosti

WordPress.com Prilagodljivost Enostavnost uporabe Zmogljivosti
Prednosti Velik izbor tem in vtičnikov Intuitiven urejevalnik Stalno razvijanje platforme
Slabosti Zahteva več tehničnega znanja

WordPress.com je odlična izbira za tiste, ki želijo večjo prilagodljivost in dodatne funkcionalnosti na svoji spletni strani. Če že imate nekaj tehničnega znanja ali ste pripravljeni vložiti čas v učenje, bo WordPress.com zagotovil veliko prilagodljivosti in zmogljivosti.

Weebly.com

Weebly.com je platforma, ki se ponaša s svojo enostavnostjo uporabe in čistim dizajnom. Njihov urejevalnik je intuitiven in omogoča preprosto dodajanje in urejanje vsebine na vaši spletni strani.

Weebly.com ponuja tudi številne funkcionalnosti, kot so obrazci za stik, možnosti optimizacije za iskalnike ter možnosti e-trgovine za tiste, ki želijo prodajati izdelke na spletu. Platforma vključuje tudi integrirano analitiko, ki vam omogoča spremljanje uspešnosti vaše spletne strani.

ocene brezplačnih portalov

Glavne prednosti Weebly.com:

 • Enostavnost uporabe in intuitiven urejevalnik
 • Dodatne funkcionalnosti, kot so obrazci za stik in možnosti e-trgovine
 • Integrirana analitika za spremljanje uspešnosti spletne strani

“Weebly.com je odlična izbira, če iščete preprosto in intuitivno platformo za izdelavo brezplačnih spletnih strani.”

Glavne slabosti Weebly.com:

 • Omejeno prilagajanje oblikovanja spletnih strani
 • Manjša prilagodljivost pri nekaterih funkcionalnostih v primerjavi z drugimi platformami

Z upoštevanjem teh prednosti in slabosti lahko ocenite, ali je Weebly.com pravi brezplačni portal za izgradnjo vaše spletne strani.

Primerjava Weebly.com z drugimi brezplačnimi portali:

Kategorija Weebly.com Wix.com WordPress.com
Enostavnost uporabe Visoka Srednja Srednja
Prilagodljivost oblikovanja Manjša Visoka Visoka
Funkcionalnosti Raznolike Velika izbira Velika izbira

Website.com

Website.com je platforma, ki je namenjena predvsem podjetjem in ponuja profesionalne funkcionalnosti. S to platformo lahko ustvarite profesionalno izgledajoče spletne strani, ki vključujejo možnosti optimizacije za iskalnike, analitiko in funkcionalnosti e-trgovine. Website.com vam omogoča tudi prilagajanje videza vaše spletne strani in dodajanje različnih elementov, kot so galerije slik, obrazci za stik in še veliko več.

ocene brezplačnih portalov

Website.com je odlična izbira za podjetja, ki želijo imeti profesionalno spletno prisotnost. Spletna stran ustvarjena s platformo Website.com bo izgledala profesionalno in bo vsebovala vse potrebne funkcionalnosti za uspešno poslovanje na spletu. Poleg tega vam platforma omogoča popolno prilagajanje videza vaše spletne strani, tako da se lahko popolnoma ujema z vizualno identiteto vašega podjetja. S pomočjo integrirane analitike pa boste lahko spremljali uspešnost vaše spletne strani in nenehno izboljševali svojo spletno prisotnost.

Z možnostjo optimizacije za iskalnike bo vaša spletna stran bolje vidna in dosegljiva uporabnikom, ki iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate. To vam bo pomagalo doseči večjo prepoznavnost in povečati obisk na vaši spletni strani. Poleg tega pa vam platforma Website.com omogoča tudi enostavno integracijo funkcionalnosti e-trgovine, kar pomeni, da lahko prodajate izdelke neposredno na svoji spletni strani. To je še posebej koristno za podjetja, ki želijo razširiti svoje poslovanje na splet in doseči večjo prodajo.

Z možnostjo dodajanja galerij slik, obrazcev za stik in drugih elementov pa lahko svojo spletno stran prilagodite svojim potrebam. Tako boste lahko ustvarili uporabniku privlačno spletno izkušnjo in omogočili enostaven stik s strankami. S platformo Website.com boste imeli vse potrebne funkcionalnosti za uspešno spletno prisotnost, brez potrebe po tehničnih znanjih ali zapletenem kodiranju.

Kateri portal izbrati

Pri izbiri najboljšega portala za brezplačne spletne strani je pomembno upoštevati vaše potrebe in cilje. Razmislite, katera platforma najbolje ustreza vašim tehničnim znanjem, želenemu videzu in funkcionalnostim. Če želite nekaj preprostega za uporabo, Weebly.com in Wix.com sta odlični izbiri. Če imate več tehničnega znanja in želite več prilagodljivosti, je WordPress.com dobra izbira. Če pa iščete profesionalne funkcionalnosti, je Website.com odlična možnost.

Portal Idealna uporaba Prednosti Slabosti
Weebly.com Uporabniki brez tehničnega znanja, ki želijo preprosto in pregledno spletno stran.
 • Enostaven za uporabo.
 • Čist dizajn.
 • Funkcionalnosti e-trgovine.
 • Omejena prilagodljivost oblikovanja.
 • Omejene možnosti optimizacije za iskalnike.
Wix.com Uporabniki, ki želijo visoko prilagodljivost in funkcionalnosti.
 • Širok izbor predlog za prilagajanje.
 • Enostavno urejanje z orodjem povleci in spusti.
 • Možnosti optimizacije za iskalnike.
 • Prilagodljivost oblikovanja ima nekatere omejitve.
 • Ni možnosti za samostojno gostovanje.
WordPress.com Uporabniki z nekoliko več tehničnega znanja, ki želijo večjo prilagodljivost.
 • Velika izbira brezplačnih in plačljivih tem.
 • Veliko vtičnikov za dodatne funkcionalnosti.
 • Več tehničnega znanja je potrebno za uporabo.
 • Potrebno je upravljanje s samostojnim gostovanjem.
Website.com Podjetja in uporabniki, ki potrebujejo profesionalne funkcionalnosti.
 • Profesionalen izgled in občutek.
 • Možnosti optimizacije za iskalnike in analitika.
 • Funkcionalnosti za e-trgovino.
 • Zapletena za uporabo za začetnike.
 • Nekateri naprednejši elementi so plačljivi.

Pri izbiri najboljšega portala za brezplačne spletne strani je pomembno upoštevati vaše potrebe, tehnične zmožnosti in cilje. Ne glede na to, kateri portal izberete, lahko ustvarite privlačno in funkcionalno spletno stran brezplačno.